Packshots i København

Du forelsker dig i et produkt på en brøkdel af et sekund. Sådan er det. Førstehåndsindtrykket betyder alt.

Når et produkt skal præsenteres for en kunde, er det helt afgørende, at det visuelle spiller. Den billedlige repræsentation er nemlig det førstehåndsindtryk, som skal få kunden til at forelske sig i dit produkt og det er netop derfor, det er så vigtigt, at du har allieret dig med topprofessionelle fotografer.

Hos Inhouse Studios har vores fotografer netop den ekspertise, der kan give dit produkt det helt rigtige udtryk og gennemslagskraft, du behøver!

Packshots og produktfotos - vejen til bedre salg

Et packshot er et fotografi, hvor dit produkt er i fokus. Dit brand skal skinne igennem på billedet, hvilket gøres igennem den perfekte setting med det helt rigtige lys, fokus og farver. Det er desuden denne type billede, der benyttes til reklamer og markedsføring, hvorfor det også er dette billede, der skaber genkendelighed omkring dit produkt.

Ydermere er packshottet med til at efterlade et bestemt indtryk hos kunden, hvilket selvfølgelige er med til at påvirke en salgssituation. Derfor er det vigtigt, at dit packshot er noget ekstraordinært, og noget, der skiller sig ud fra mængden.

Hvis du eksempelvis er indehaver af en online webshop, har kunderne ikke umiddelbar mulighed for at se produkterne an på normal vis, hvorfor det i sådanne situationer er særligt vigtigt med gode packshots. Her skal packshottet gøre op for hele den oplevelse, som dit produkt ville give kunden, såfremt de altså kunne opleve dette i levende live.

Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilken reklamefotograf, du vælger til at lave dine packshots, uanset hvad du tilbyder dine kunder. Hos Inhouse Studios har vi opbygget stor erfaring i produktfoto/packshots og filmproduktion hertil. Vi har gennem mange år arbejdet kreativt med genren.

Vi oplever en stor interesse for produktfilm – inden for alt slags produkt og packshots foto – lige fra kaffekrus til mursten. Når alle produkter er fundet frem, så er merprisen på en filmproduktion meget lille. Derfor kan vi naturligvis også producere en film med udgangspunkt i dine produktoptagelser.

Tør du lade dig udfordre?

Skal dine produkter også fremstå knivskarpe og købeklare?

Så kontakt vores fotografer i København eller Horsens for en snak om, hvordan vi kan flytte jer videre.

 

Kontakt os og hør mere

 

Packshots galleri:

Tag også en tur rundt her på siden og se, hvordan vi har løst produktfoto samt packshots tidligere. Professionelt for store og små erhvervskunder.

Kontakt os

Telefon: +45 75 62 01 15