stort som småt

Du kan din virksomheds elevatortale på rygraden: Hvad I producerer, hvordan I gør det og hvilke kompetencer I har.

Men ligegyldigt hvor skarpt du leverer elevatortalen, kan du alligevel se på din samtalepartner, at der er noget, han eller hun ikke helt forstår…

Det er klassisk: Dit publikum får ikke de samme billeder i hovedet som dig, når de hører dine ord. De bliver i tvivl.

Tvivl og usikkerhed sælger ikke. Derfor må din virksomheds ord aldrig stå alene. De skal have selskab af billeder. For billeder siger mere end 1000 ord.

Billeder formidler intuitiv forståelse og følelser på et splitsekund. Og det sælger. Særligt når billeder og ord kombineres og bliver til en fortælling om jeres virksomhed.

Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken produktfotograf eller industrifotograf, I vælger til at formidle jeres virksomhed og jeres produktion.

VI TÆNKER INDUSTRIFOTO HELE VEJEN RUNDT

Hos Inhouse Fotografi har vi en holistisk tilgang til industrifoto og produktionsfotografi. For os handler det ikke bare om at tage nogle gode billeder af jeres produktionslinje eller jeres maskinpark.

Hos Inhouse Fotografi er vi professionelle fotografer og dedikerede reklamefotografer. Og vi vil fange og formidle jeres virksomheds DNA. Derfor tænker vi også portræt, situationsfoto, stemningsfoto, personalefoto, stilleben, domicilfoto og filmproduktion ind i processen.

Det gør vi selvfølgelig i tæt dialog med jer. Når vi kommer ud og gennemfotograferer jeres virksomhed, har vi altid computer med. Så kan I følge med undervejs og sikre, at vi også fanger dét, der er vigtigt for jer. Men vær forberedt på at vi udfordrer jer på jeres forestilling om industrifoto.

For vi er faktisk ret gode til at finde de fede motiver og de lækre detaljer. Og vi er effektive, når først vi går i gang.

TØR I LUKKE OS IND?

Er du klar til at blive udfordret og fået 360 graders blik på jeres virksomheds visuelle profil?

Så kontakt os for en snak om, hvordan Inhouse Fotografi kan flytte jer.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os

Telefon: +45 75 62 01 15