“We are a Danish Design Brand with a drive for creating new originals”

WOUD blev etableret i 2014 og Inhouse Studios har været med lige fra starten og bistået dem, som deres professionelle rådgiver i udarbejdelsen af den visuelle dna indenfor vores kompetenceområde. WOUD er et dansk designhus, der rummer et hav af talentfulde designere fra hele verden og ingen i WOUD familien går på kompromis med kvalitet. Dette skal selvfølgelig også afspejles i WOUDS billeder og markedsføringsmateriale. 

Vi har fornøjelsen af at producere både foto og filmoptagelser for WOUD i en bred palette bestående af miljøskud, imagebilleder, packshots, filmoptagelser, profilfilm og meget mere. Sammen arbejder vi i studiet og på location, alt efter behov. Vi rådgiver ofte WOUD i at finde den perfekte location og sammen er vi med til at udfordre hinanden, således at slutproduktet sidder lige i skabet. På siden er et udpluk af nogle billeder lavet for Woud.

Kreativitet og stor genkendelighed
Interiør og livstil på et meget højt niveau, billeder bliver brugt i hele verden til at representerer Woud.
"Jeg har brugt Søren Beyer som fotograf igennem mange år.  Søren har formået at opbygge et fantastisk studie med mange dygtige fotografer. Inhouse Fotografi bruger vi til samtlige fotooptagelser af vore produkter - både i studie og på spændende locations.  Inhouse Fotografi yder en fantastisk service, er kvalitetsbevidste og leverer altid de flotteste billeder til aftalt tid.
Jeg kan kun varmt anbefale Inhouse Studios og Søren Beyer! " 

- Mia Koed, Creative Director, WOUD.