Frandsen Retail A/S has been designing, producing and marketing lamps since 1968. This means that we now have extensive knowledge and expertise within all stages of production.

Vi er stolte over at vores samarbejde med Frandsen Retail spænder over en lang årrække. Det høje kvalitetsniveau stiller en lang række krav til os som samarbejdspartner, herunder at optagelserne skal kunne benyttes on- såvel som offline, optagelserne skal have de rette formater, beskæringer samt opløsninger og når vi sammen er på opgave, skal vi også gerne nå at lave så meget forskelligt som muligt. Det gælder både de større miljøoptagelser, detaljefoto og gerne flere adskillelige vinkler af det samme miljø. Slutteligt må stilen gerne være nordisk og skal stadig kunne bruges med tidligere løste opgaver. Kunden har stort fokus på, at alt materialet både kan bruges på sociale medier, men også i katalog-regi.

Alle pachshots af produkter leveret til kunden har ofte blanke overflader, hvorfor der stilles høje krav til udstyr, belysning og et skarpt øje for eventuelle reflektioner.

Gennemført udtryk
Det er enormt vigtigt for Frandsen Lighting at deres billeder kan bruges med ældre som nye. Så stil og urtryk gerne skal matche hinanden.

Udtalelse

"Inhouse Studios har siden 2010 været vores faste husfotograf. Dvs. alle miljøbilleder og billeder af vores domicil skydes af Søren Beyer. Vi er virkelig glade for samarbejdet, og vi sætter stor pris på den forståelse og respekt, Søren har for vores behov og ønsker. Vi lægger stor vægt på den ærlighed og gennemsigtighed, vi har i samarbejdet med Inhouse Studios. Det er et vigtigt parmeter for os i den dialog, vi har med alle vores samarbejdspartnere. Stiller vi et spørgsmål omkring en opgave, får vi altid et ærligt og hurtigt svar. Søren er utrolig god at sparre med omkring de fotoopgaver, vi skal have løst. Sørens team af fotografer er super servicemindede. Altid smilende og hjælpsomme. Vi giver hele teamet hos Inhouse Studios de varmeste anbefalinger."

- Lone Kudsk, Marketing Manager, FRANDSEN RETAIL