Film

REKLAMEFILM, CORPORATE FILM, SOME-FILM...

Inhouse Studios er et produktionsselskab som er passioneret omkring at lave film der fungerer.

Vi er fleksible på alle tænkelige måder og kan lave film både i direkte kontakt med marketingsafdelingen i din virksomhed, som produktionsselskab koblet på jeres reklamebureau, som dygtig filmfotograf i større sammenhænge og produktioner eller som total leverandør af film til jeres virksomhed.

Vi har en bred erfaring med bl.a. reklamefilm, So-Me film, profilfilm, corporate film, packshots, VFX-produktion, web-film til stort set alle formater, instruktions-film, e-learning, præsentationsfilm, produktfilm osv.

Som det fremgår kan vi meget og det kan vi fordi vi ikke er kræsne med hvem eller hvad vi arbejder med, men derimod engagerer os i alle vores projekter og ved hjælp af vores erfaring og faglige ekspertise finder den helt rigtige løsning for alle der kommer til os – og hvis det indebærer at vi ikke selv kan løse det efter vores egne krav til kvalitet så har vi et godt netværk af meget kompetente freelancere og samarbejdspartnere som helt sikkert kan.

Både fra manuskript-skrivning og pre-viz fasen henover selve produktion, instruktion og koordination til post-produktion med klip, mastering, effekt-arbejde og grading.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?

Nye marketingstrategier og produktlanceringer starter ofte med et produkt eller en service som er beskrevet i tekst eller et fysisk produkt. Der er herfra et stykke vej til at finde frem til de ønsker, behov og mål med en kampagne.

Afhængig af størrelsen og målet med kampagnen kan vi hjælpe med at få sat ord på, enten i samarbejde med jer eller ved at inddrage en af de dygtige manus-forfattere eller kommunikations-bureauer, vi samarbejder med, så vi får løst og oversat jeres tanker og jeres vigtige pointer til et visuelt sprog som giver kampagnen den værdi som i har brug for.

Så kan Inhouse Studio hjælpe jer hele vejen igennem processen, fra ideen og at få den beskrevet i et ”film”-sprog i form af fortælleteknik, virkemidler, stil, tone osv. til produktionen med optagelser, person-instruktion og projektkoordinering til post-produktion med klipning, effektarbejde, animation af grafik og logo el.lign., color-grading og aflevering i format til den platform som skal distribuere jeres kampagne, enten det er web, bio, TV eller andet.

Her er en lille håndfuld af nogle projekter vi har løst af forskellig karakter. Der er selvfølgelig mange flere og er der noget bestemt du vil høre nærmere om eller gerne vil se eksempel på som ikke fremgår, så giv os et kald eller send en mail så vi kan vise dig hvordan vi kan hjælpe dig.