R82 bidrager til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter hjælpemidler af høj kvalitet designet til børn og teenagere med særlige behov. Bedre produkter betyder bedre kvalitet for vores brugere.
R82 er blandt de førende i verden inden for deres felt – dette stille også utrolig høje krav til både film og billede kvalitet. Vores samarbejde går mange år tilbage og er bygget på tillid og forståelse, for hver vores passion. 

Men det er helt klart med til at sætte nogle høje fælles mål om kvaliteten i det materiale vi leverer til R82. Vi laver alt fra Packshots, SoMe film, Produkt film, Miljøoptagelser. Vi er glade for både de udfordringer vi får – men bestemt også den sparring vi kan sende retur til R82.

Udtalelse

“Vi har samarbejdet med Inhouse igennem en længere årrække og de er vores faste samarbejdspartner til både produktbilleder, miljøbilleder samt videomateriale. Vi sætter stor pris på det gode samarbejde, trygheden og den store fleksibilitet som de tilbyder. Vi bliver mødt med en forståelse af vores produkter og behov, som skinner igennem det materiale som de laver. Det er altid en fornøjelse, at være på optagelse med Inhouse, altid smilende og hjælpsomme. Derfor de bedste anbefalinger herfra R82."

 

- Nina Damgaard – Marketings Chef – R82