kreativitet & kvalitet

Vi producerer billeder og film og leverer et professionelt stykke håndværk i allerhøjeste kvalitet. Vi leverer materiale til nogle af Danmarks største virksomheder, både i ind - og udland. Det spænder sig fra det enkelte individ, over til mindre virksomheder, såvel som større cooporate koncerner.

Inhouse Studios tæller 9 ansatte, alle med hver deres speciale indenfor erhvervs og reklamefotografi og film. Vi har hver vores passion og drivkraft indenfor feltet og gå hverken på kompromis med kvalitet eller kreativitet.

Sidstnævnte er nemlig hele vores DNA og mantra, så det vi leverer er i en helt særlig liga, fordi vi går hele vejen for vores kunder og mere til.

Vi bestræber os på at være yderst kompetencegivende overfor vores kunder, ved at være hurtige og samarbejdsdygtige gennem hele processen fra pre- til postproduktion. Vores arbejdsgennemgang løses altid med yderst kritiske øjne, kvalitet og kundeservice. Sidstnævnte i meget tæt dialog med kunden.

 

Specialiserede reklamefotografer

En reklame er en visuel smagsprøve på dit produkt, hvorfor det er helt afgørende, at du har et par dygtige reklamefotografer til at løse opgaven. Typisk vil reklamer være optakt til, at opmærksomheden ledes andetsteds, TV’et slukket eller bærbaren klappes i, hvorfor seeren skal fanges, inden dette sker. Vores reklamefotografer er eksperter i at producere et produkt, der er visuelt indbydende og også noget, du kan være stolt over, repræsenterer dit produkt eller firma.

 

Et alsidigt bureau

Inhouse Studios er et bureau af specialiserede reklamefotografer, der kan løse mange forskelligartede opgaver, og som netop også er specialiserede i at sammensætte reklamer, der fanger kundens opmærksomhed. Vi har mange års erfaring at trække på, og ikke mindst fotografer med flere forskellige specialeområder - så uanset hvilke ønsker og tanker du har til din kommende reklamefilm, kan vi finde en god løsning. Vi kan nemlig give dine billeder og reklamefilm den nødvendige slagkraft for at skille sig ud fra øvrige konkurrenter!

Vi tilbyder alt fra videoproduktion, packshots, profilfilm, reklamevideo og meget, meget mere. Vores reklamefotografer er klar til at give sig i kast med nye projekter, og byder hellere end gerne en ny udfordring velkommen!

 

 

 

Mangler du hjælp?

Hvis du sidder inde med en super god ide, der bare mangler liv, kan vi skubbe gang i processen, og få sat billede på dine tanker, således dit koncept står knivskarpt for omverden.

Hvis du er fristet, står vi altid til rådighed uanset typen af foto- eller videoopgave, der er tale om. Vi har base i både Horsens og København og har desuden også mulighed for at køre ud og assistere kunder med opgaver ude på den pågældende lokation. Derfor betyder det altså ikke alverden, hvor du holder til henne i landet, da alt er inden for vores rækkevidde!

Kontakt os endelig, og gør som mange andre kunder tidligere har gjort, og få et uforpligtende tilbud eller blot en god snak om dine ønsker og idéer til kommende fotos eller reklamevideoer.

 

Vi er ALLE UNIKKE

Gå på opdagelse hos hver enkelt medarbejder og se et udpluk af det arbejde de hver især står bag, nederst her på siden.

København

I vores københavnske afdeling har vi stort katalog af lækre og ekslusive locations der rammer hver stilart. Derudover har vi et studie hvor vi kan løse mindre opgaver som packshots og portrætter.

Horsens

Vores 550 m2 store meget fleksible studie i Horsens, rummer rigtig mange forskellige baggrunde, gulve og vægge. Her kan fantasien få frit løb. Vi har mulighed for at arbejde med dagslys, såvel som studie lyssætning.