kreativitet & kvalitet

Vi producerer billeder og film og leverer et professionelt stykke håndværk i allerhøjeste kvalitet. Vi leverer materiale til nogle af Danmarks største virksomheder, både i ind - og udland. Det spænder sig fra det enkelte individ, over til mindre virksomheder, såvel som større cooporate koncerner.

Inhouse Studios tæller 9 ansatte, alle med hver deres speciale indenfor reklame og erhvervsfotografi og film. Vi har hver vores passion og drivkraft indenfor feltet og gå hverken på kompromis med kvalitet eller kreativitet. Sidstnævnte er nemlig hele vores DNA og mantra, så det vi leverer er i en helt særlig liga, fordi vi går hele vejen for vores kunder og mere til.

Vi bestræber os på at være yderst kompetencegivende overfor vores kunder, ved at være hurtige og samarbejdsdygtige gennem hele processen fra pre- til postproduktion. Vores arbejdsgennemgang løses altid med yderst kritiske øjne, kvalitet og kundeservice. Sidstnævnte i meget tæt dialog med kunden.

VI ER ALLE UNIKKE

Gå på opdagelse hos hver enkelt medarbejder og se et udpluk af det arbejde de hver især står bag.

Horsens
Velkommen i vores studie i Horsens. Her møder du et professionelt miljø, der også giver både dig og os god plads til leg og spontane indfald. Vi skyder altid gerne on location – men vores studie er et stærkt alternativ. Studiets 600 m2 og skarpe lysforhold er perfekt til både store og små produktioner. Vi kan indrette studiet præcis efter din opgave og vi leverer det miljø, din optagelse har brug for.
København
I vores københavnske afdeling har vi stort katalog af lækre og ekslusive locations der rammer hver stilart. Derudover har vi et studie hvor vi kan løse mindre opgaver som packshots og portrætter.