Gejst

Med et behov for presse- og katalogbilleder kontaktede GEJST Inhouse Studios for at få lavet materiale der kunne slå dem helt fast på interiørmarkedet. I godt samarbejde fik vi produceret billeder i let, nordisk stil, som hele kundegruppen kan identificere sig med.

En af udfordringerne var at nogle produkter var vareprøver og derfor ikke havde den helt rigtige farve. Et problem vi løste med efterfølgende digitalt billedarbejde. På den måde blev vi ikke nødt til at udsætte photoshoot og kunne derfor holde deadline.

Nordisk minimalisme
Udtrykket i GEJST materialet, er lyst og minimalistisk. På den måde rammer vi et bredere publikum da de fleste mennesker kan se sig i sådan et hjem.

Udtalelse

Gejst har ved skud af miljø billeder til katalog brugt Søren Staun fra Inhouse fotografi som fotograf. Vi har været meget tilfredse med deres professionalisme, effektivitet og slutresultat. Inhouse fotografi er gode til at fange essensen af ens produkter og brand og kommer gerne med input under vejs. De siger også gerne fra hvis noget fungerer. Vi har altid en god dialog og har mødt god fleksibilitet og hjælp i spidssituationer. Gejst kan kun give Inhouse Fotografi de bedste anbefalinger.
- Thomas Heunicke, CCO & Co-Owner