European House Of Beds har en bred palette af ikke alene produkter, men også priskategorier samt kundesegmenter.

European House Of Beds har en bred palette af ikke alene produkter, men også priskategorier samt kundesegmenter. Det stiller krav til det skarpe øje og fotografen skal både formå at præsentere dyre såvel som mere budgetvenlige produkter, og stadig have for øje, at det er dansk produceret kvalitetssenge i en billedestil, som er ensartet.

Vi er ofte behjælpelige med at finde den rette location til den enkeltstående opgave, og sammen med den tilknyttede stylist arbejder vi målrettet efter at ramme både rette kundesegment, stil, samt udtryk af produktets prisklasse.

Kundens behov spænder her fra packshot af senge til interiør optagelser, hvor vi rådgiver løbende på sidelinjen før og under opgaven.

Detaljer og æstetisk
Det æstetiske i billederne skal gerne kunne flytte ind i det nye soveværelse. Har er der kælet for selv den mindste detalje.

Udtalelse

"Inhouse Fotografi har, igennem en længere periode, været vores foretrukne samarbejdspartner til eksklusivt fotomateriale. Inhouse Fotografi har en god forståelse for vores virksomhed, og har samtidig kompetencesættet og ideerne klar således, at vores produkter altid fremstår detaljeret, stilrent og eksklusivt, i overensstemmelse med vores brandingguide.”

"Vi giver Inhouse Fotografi vores bedste anbefalinger."

- Jette Algreen, Kundeservicechef, European house of beds - Denmark A/S