Professionelle erhvervsfotografer

Inhouse Studios er et bureau af landets bedste og mest professionelle fotografer med stort fokus på at udføre et yderst godt stykke arbejde af høj kvalitet.  

Bring dine ideer til live med vores erfarne erhvervsfotografer i Horsens og København! 

Med omtrent 25 år i faget findes der altså ikke den opgave, vi ikke har løst inden for fotografering eller produktion af småfilm. 

Hos Inhouse Studios hjælper vi erhvervskunder i alle størrelser med at lave billeder eller film efter deres ønsker. 

Erhversfotograf med topmoderne faciliteter i Horsens og København

Vi har yderst kompetente og flinke erhvervsfotografer med mange års erfaring, der sidder klar til at hjælpe dig uanset opgaven. Desuden har vi 600 m2 at boltre os på i Horsens og ca. 80 m2 til vores fotografer i København, hvorfor det altså kun er fantasien, der sætter grænser!

Om så det er en profilfilm, packshots eller noget helt tredje kan vi være behjælpelige. Derfor bør du endelig ikke holde tilbage, også selvom du måske sidder inde med en vild ide.  

Vores professionelle fotografer sidder nemlig klar til at sparke liv i dine visioner! 

Erhvervsfotografering er vores ekspertise

Vores erhvervsfotografer har hver deres speciale, hvilket også afspejler sig i alsidigheden af vores tidligere cases, hvilket fremgår her på hjemmesiden. 

Giv din virksomhed en visuel stemme med vores profilfilm og billeder

Vi kan blandt andet tilbyde dig en profilfilm, som er en film, der på en kortfattet, indbydende måde fortæller om din virksomhed. Det kan også være, du måske ønsker en håndfuld billeder, som repræsenterer din virksomhed, dets ydelser og faciliteter. 

Skab et stærkt førstehåndsindtryk med vores professionelle erhvervsportrætter

Vores fotografer tilbyder også erhvervsportrætter, som fungerer som et virtuelt visitkort til din virksomhed. Det er altså det billede, der skal afspejle dig eller dine medarbejdere udadtil, hvorfor det bare skal sidde lige i skabet.

Dette er den type billede, der skal være dit virtuelle ansigt udadtil, og herved også billedet, der er med til at bygge det gode førstehåndsindtryk.  

Løft din sociale medieprofil til nye højder med vores erfarne fotografer

Vores erhvervsfotografer kan også hjælpe med billeder til sociale medier og kan i denne anledning også lave småfilm, nu når det perfekte set up alligevel er lavet. Filmen skal vi nok sørge for kommer i hus, og selvfølgelig på en måde, så den passer perfekt i forhold til din vision. 

Fra fashion til industri: Vores fotografer er eksperter i alle typer fotografering

Derudover tager vores professionelle fotografer også mange andre former for fotografier herunder fashion-, interiør-, food-, industri-, arkitektur og corporatebilleder. Men hvis du sidder inde med en fotograferingsopgave, der indebærer andet end det, der er nævnt, så hold dig endelig ikke tilbage! Inhouse Studios har meget erfaring at trække på og kan uden tvivl hjælpe dig alligevel! Læs mere om: 

Kun fantasien sætter grænser

Ovenstående er blot et udsnit af nogle af de mange ydelser, vores fotografer kan tilbyde dig. 

Derfor bør du tage et visit i vores galleri og ellers udforske nogle af de mange forskellige genrer, vi fotograferer i. 

Oplev profesionel fotografering og videoproduktion i særklasse

Vi har vores eget udstyr af ypperste kvalitet, studie i både Horsens og København, og så kører vi også ud til kunder og løser opgaver. Arbejdet udføres af vores i alt 12 dygtige medarbejdere fordelt mellem de to studier. De professionelle fotografer med hver deres specialeområde hjælper både private- og erhvervskunder med deres fotograferings- eller videoprojekter. 

Skab det perfekte udtryk med vores profesionelle og involverende tilgang til fotografering

Sidst skal det nævnes, at vi vægter professionalisme højt, samt et forløb, hvor du som kunde er involveret. Herved kan resultatet få et unikt udtryk, du kan være stolt over, er dit.  

Vores dygtige, professionelle fotografer kan række hånden ud, se muligheder, du ikke vidste eksisterede og ellers hjælpe dig godt på vej mod succes med skudsikre idéer og gode resurser til at vække dem til live! 

Få et tilbud på erhvervsfotografering allerede i dag

Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine idéer og skabe en unik visuel oplevelse. Kontakt vores erfarne fotografer i dag og hør mere om vores professionelle tilgang og topmoderne faciliteter i både Horsens og København.  

Horsens                                                                                             
Telefon: 70 89 75 89 
Mail: horsens@inhousestudios.dk  

København 
Telefon: 31 39 00 71 
Mail: cph@inhousestudios.dk 

Nuura

Nuuras mål er at skabe unik og æstetisk belysning, som afspejler den overdådighed og glæde, der findes i den nordiske natur.

Makita

Makita, der er en japansk-ejet organisation havde et stort behov for at skabe et mere nordisk udtryk i deres billedestil og tog fat i os med en stor tiltro til, at vi kunne mestre opgaven til ug.

Bodum

Udfordringen var at skabe smukt visuelt content der stadig forklarer om brugen af produkterne. Et problem vi har løst med små elegante film, der både inspirere og forklarer.