Professionelle erhvervsfotografer

Inhouse Studios er et bureau af landets bedste og mest professionelle fotografer med stort fokus på at udføre et yderst godt stykke arbejde af høj kvalitet. Med omtrent 25 år i faget findes der altså ikke den opgave, vi ikke har løst inden for fotografering eller produktion af småfilm.

Hos Inhouse Studios hjælper vi erhvervskunder i alle størrelser med at lave billeder eller film efter deres ønsker.

Vi har yderst kompetente og flinke erhvervsfotografer med mange års erfaring, der sidder klar til at hjælpe dig uanset opgaven. Desuden har vi 600 m2 at boltre os på i Horsens og ca. 80 m2 til vores fotografer i København, hvorfor det altså kun er fantasien, der sætter grænser! Om så det er en profilfilm, packshot eller noget helt tredje kan vi være behjælpelige. Derfor bør du endelig ikke holde tilbage, også selvom du måske sidder inde med en vild ide. Vores professionelle fotografer sidder nemlig klar til at sparke liv i dine visioner!

Erhvervsfotografering er vores ekspertise

Vores erhvervsfotografer har hver deres speciale, hvilket også afspejler sig i alsidigheden af vores tidligere cases, hvilket fremgår her på hjemmesiden.

Vi kan blandt andet tilbyde dig en profilfilm, som er en film, der på en kortfattet, indbydende måde fortæller om din virksomhed. Det kan også være, du måske ønsker en håndfuld billeder, som repræsenterer din virksomhed, dets ydelser og faciliteter.

Vores fotografer tilbyder også  erhvervsportrætter, som fungerer som et virtuelt visitkort til din virksomhed. Det er altså det billede, der skal afspejle dig eller dine medarbejdere udadtil, hvorfor det bare skal sidde lige i skabet. Dette er den type billede, der skal være dit virtuelle ansigt udadtil, og herved også billedet, der er med til at bygge det gode førstehåndsindtryk. 

 

Vores erhvervsfotografer kan også hjælpe med billeder til sociale medier og kan i denne anledning også lave småfilm, nu når det perfekte set up alligevel er lavet. Filmen skal vi nok sørge for kommer i hus, og selvfølgelig på en måde, så den passer perfekt i forhold til din vision.

Derudover tager vores professionelle fotografer også mange andre former for fotografier herunder fashion-, interiør-, food-, industri-, arkitektur og corporatebilleder. Men hvis du sidder inde med en fotograferingsopgave, der indebærer andet end det, der er nævnt, så hold dig endelig ikke tilbage! Inhouse Studios har meget erfaring at trække på og kan uden tvivl hjælpe dig alligevel!

Kun fantasien sætter grænser

Ovenstående er blot et udsnit af nogle af de mange ydelser, vores fotografer kan tilbyde dig.

Derfor bør du tage et visit i vores galleri og ellers udforske nogle af de mange forskellige genrer, vi fotograferer i.

Vi har vores eget udstyr af ypperste kvalitet, studie i både Horsens og København, og så kører vi også ud til kunder og løser opgaver. Arbejdet udføres af vores i alt 12 dygtige medarbejdere fordelt mellem de to studier. De professionelle fotografer med hver deres specialeområde hjælper både private- og erhvervskunder med deres fotograferings- eller videoprojekter.

Sidst skal det nævnes, at vi vægter professionalisme højt, samt et forløb, hvor du som kunde er involveret. Herved kan resultatet få et unikt udtryk, du kan være stolt over, er dit. Vores dygtige, professionelle fotografer kan række hånden ud, se muligheder, du ikke vidste eksisterede og ellers hjælpe dig godt på vej mod succes med skudsikre idéer og gode resurser til at vække dem til live!

Wolt

Wolt er Danmarks nye take away darling. For at kommunikere den høje standard for god mad, er det vigtigt med gode billeder. Inhouse har været med næsten fra starten og skyder nu fast for Wolt i København og Aarhus mfl.

GEJST

Med et behov for presse- og katalogbilleder kontaktede GEJST Inhouse Studios for at få lavet materiale der kunne slå dem helt fast på interiørmarkedet. I godt samarbejde fik vi produceret billeder i let, nordisk stil, som hele kundegruppen kan identificere sig med.

European House of Beds

European House Of Beds har en bred palette af ikke alene produkter, men også priskategorier samt kundesegmenter. Det stiller krav til det skarpe øje og fotografen skal både formå at præsentere dyre såvel som mere budgetvenlige produkter, og stadig have for øje, at det er dansk produceret kvalitetssenge i en billedestil, som er ensartet.