stilrent og luksuriøst

Vil du have succes i modebranchen, så ved du også, at man skal stå tidligt op. Trendsene flytter sig hele tiden og du skal løbende være up-to-date med den nyeste udvikling inden for mode. Både på catwalken og i udstillingsvinduerne.

Det stiller store krav til dig – og til dine samarbejdspartnere. For fashion foto, beauty foto og modelfotografering er en genre, der kræver særlig ekspertise og indsigt.

Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilken modefotograf eller reklamefotograf, du vælger til modelfoto og fashion packshots.

VI HAR OPTIMALE RAMMER TIL FASHION FOTO

Hos Inhouse Studios har vi stor erfaring med fashion foto. Vi følger trendsene inden for både mode og modefoto tæt.

Og så har vi de helt rigtige rammer til at løfte dine fashion designs og modeprodukter ud på markederne. Vi er stærke på både location foto og studiefoto, da vi råder over eget moderne studie på 600 m2.

Det har flere fordele for dig som kunde:

Vi har udstyret til at sikre dig 100% korrekt farvegengivelse af tøj og andre modeprodukter.

Og så kan vi sætte et effektivt workflow op for hele processen, lige fra modelbooking til afviklingen på settet – hvor vi i al beskedenhed er ret gode til at skabe en god stemning.

Vi oplever en kraftigt stigende efterspørgsel på filmproduktion – også inden for fashion. Her kan vi naturligvis også producere imagefilm for dit brand.

TØR DU LADE DIT MODEBRAND UDFORDRE?

Vælger du Inhouse Fotografi til at løse dine fashion foto behov, skal du vide, at vi også byder ind med vores kreative løsningsforslag. Det kan vi simpelthen ikke lade være med.

Tør du lade dig og dit modebrand udfordre?

Så kontakt os for en snak om, hvordan vi kan flytte jer videre.

Tag også en tur rundt her på siden og se, hvordan vi har løst forskellige fashion foto, opgaver.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os

Telefon: +45 75 62 01 15