business as usual, eller?

Du ved hvor afgørende førstehåndsindtrykket er, når du møder nye mennesker. På få sekunder har du en intuitiv fornemmelse af den person, der står overfor dig: Sympatisk? Alvorlig? Charmerende?

Det er din højre hjernehalvdel, der lynhurtigt og ubevidst afkoder alle de signaler, personen foran dig udsender. Det samme gælder din virksomhed, som ligeledes repræsenterer dig, dine kollegaer og virksomhedens DNA i sin fysiske form.

Et godt portræt af dine medarbejdere, dine kollegaer eller endda stemningsbilleder fra jeres domicil taler direkte til dit publikums intuition. Det skaber hurtigere connection. Et godt portræt eller et professionelt kontorbillede hjælper dig med at blive den bedste og mest synlige version af dig selv – på DIN banehalvdel.

Et godt portræt er som et visitkort, der formidler mennesket bag titlen. Og som bekendt handler mennesker med mennesker – ikke med titler.

Dit portræt er et af de vigtigste aftryk, du efterlader i medierne og i offentligheden. Det er det uanset, om du er lille iværksætter, CEO i en stor koncern eller en professionel, der lever af dit personlige brand.

Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilken professionel fotograf du overlader dit erhvervsportræt eller dit firmaportræt til.

VI KALDER DIN VIRKSOMHEDS DNA OG UDTRYK FREM

Hos Inhouse Studios har vi stor erfaring med at lave portrætter, der både formidler mennesket og professionen bag titlen. Det samme gælder når det kommer til stemningsfotos af jeres arbejdsplads – jeres banehalvdel.

I al beskedenhed er vi ret gode til at skabe god stemning på settet eller på locationen. Det gør personen, der skal fotograferes tryg og afslappet.

Og det er i den atmosfære, vi bedst kalder dit naturlige udtryk frem. Og hvor er man mere tryg end hjemme hvor man trives bedst.

Som professionelle reklamefotografer og portrætfotografer har vi et stort og alsidigt studie, men vi kommer lige så gerne ud og fotograferer dig i de omgivelser, du arbejder i.

Vi bringer ikke kun din personlighed frem, men hele virksomhedens udtryk, rammer og stemning – helheden er altafgørende.

TØR DU GIVE SLIP?

Tør du give slip og vise din omverden mennesket bag din profession eller din titel?

Så kontakt vores fotografer i København eller Horsens og lad os tage en snak om, hvordan vi kan formidle den bedste version af dig.

Tag også en tur rundt her på siden og se, hvordan vi har løst portrætopgaver for vidt forskellige erhvervskunder samt hvordan vi arbejder med cooporate fotografi.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os

Telefon: +45 75 62 01 15