Interiørfotograf

Hos Inhouse Studios har vores interiørfotografer stor erfaring med interiørproduktioner. Vores netværk strækker sig over nogle af landets bedste stylister, unikke locations og faste kontakter til regi. Når vi arbejde med interiørfotografering går vi altid i tæt dialog med kunden, så vi i fællesskab finder frem til tone of voice og lige præcis jeres eget unikke udtryk. På den måde rammer vi den ønskede målgruppe på alle parametre. 

Some-film

Vi tilbyder også kombinerede fotoshoots og produktioner af små film, som egner sig perfekt til platforme som Instagram og Facebook. Med lejede locations, fragtede møbler og stilfulde optagelser giver det god mening at investere ekstra tid i at skabe en film, der supplerer fotosessionen. Vores team er dygtige til at skabe en engagerende fortælling, der harmonerer med resten af kampagnen og fanger publikums opmærksomhed.

600 kvm studie

For dem, der har et produkt, der findes bedst egnet til studieoptagelser, råder Inhouse Studios over et 600 kvm stort studie. Her kan vi opbygge skræddersyede sets og kulisser, der passer perfekt til jeres produkter. Med muligheden for at tilpasse alt fra vægfarver til panelhøjder og gulvtyper kan I opnå præcis det look, I drømmer om. Vi stræber altid efter at skabe det optimale miljø, der fremhæver jeres produkter på bedst mulig vis.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os

Telefon: +45 75 62 01 15