Valgmulighederne er mange

Hos Inhouse Studios har vores interiørfotografer stor erfaring med interiørproduktioner. Vores netværk strækker sig over nogle af landets bedste stylister, unikke locations og faste kontakter til regi. Når vi arbejde med interiørfotografering går vi altid i tæt dialog med kunden, så vi i fællesskab finder frem til tone of voice og lige præcis jeres eget unikke udtryk. På den måde rammer vi den ønskede målgruppe på alle parametre. 

Some-film

Vi kombinerer tit photoshoots med produktioner af små film til instagram facebook etc. Location er lejet, møblerne fragtet og skuddet stylet - derfor giver det god mening at bruge den lille extra tid på også at få lavet en film. Vi kan hurtigt finde på en lille film med god storytelling, som passer til resten af kampagnen. 

600 kvm studie

Passer jeres produkt bedre til studieoptagelser, råder Inhouse Studios over et 600 kvm stort studie, hvor vi kan bygge forskellige sets/kulisser der passer perfekt til jeres produkter. På den måde kan du få præcis den farve på væggen, de høje paneler eller det gulv du drømmer om.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os

Telefon: +45 75 62 01 15