bon appetit

Du har prøvet det selv: Pludselig får du en ubændig trang. Til noget sødt eller noget salt. Til en sodavand, en hapser eller en helt bestemt ret.

Men ikke nok med det. Din craving retter sig mod et bestemt produkt – og så er det kun dén sodavand, der duer. Eller din virksomheds fødevarer.

Hvor opstår din craving fra? Det ved vi en del om hos Inhouse Fotografi. Vi har nemlig arbejdet med madfotografi og food i mange år.

Derfor ved vi også, at det ikke er tilfældigt, når en pludselig trang til en helt bestemt madvare opstår.

Som madfotografer har vi nemlig taget mange af de lækre madbilleder, der hopper direkte ned i forbrugerens underbevidsthed og bliver aktiveret, når forbrugeren bliver eksponeret for produktet, madvaren eller brandet igen. Og igen. Og får trangen igen.

VI SKABER APPETIT PÅ DINE PRODUKTER

Vi spiser med øjnene. Et flot stylet still life med lækkert anrettede madvarer skaber forventning og appetit. Og som forbrugere elsker vi at handle ud fra vores appetit. Flot præsentation og lækker emballering skaber appetit. Og dermed salg.

Vælger du Inhouse Fotografi til at fotografere dine madprodukter eller optage en madfilm, får du sublim præsentation. Uanset om det er eksklusive private label madprodukter, et madgalleri eller lækre råvarer, der bliver tilberedt, så har vi de kreative bud på, hvordan vi skærper appetitten på lige netop dine produkter.

Vi lægger stor vægt på at have tæt dialog med dig som kunde – både før og under madoptagelserne. Vi kan lave madoptagelserne i vores 600 kvadratmeter store studie med en tilknyttet foodstylist. Vi kommer også gerne ud på din fødevarevirksomhed og laver optagelserne i produktionsmiljøet.

Skal vi sammen skærpe appetitten på dine produkter og flytte dit foodbrand til næste level? Så  kontakt os og lad os udfordre dig og din virksomhed.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os

Telefon: +45 75 62 01 15