Inhouse Studios

 

Inhouse Studios fanger virksomheders sjæl gennem enestående billeder, der blander kunst og professionalisme i skarpe erhvervsfotografier, der vækker opmærksomhed og skaber succes.

Inhouse Studios leverer levende, engagerende filmproduktioner - fra reklamefilm til e-learning - med fleksibilitet, erfaring og et stærkt netværk, der sikrer den perfekte visuelle løsning til din virksomhed.

Professionel fotograf i København

Hos Inhouse Studios er vi et engageret team bestående af 9 ansatte med hver sit speciale indenfor professionel reklamefilm- og fotografering.  

25 års erfaring med at skyde de lækreste billeder til erhvervslivet

Gennem 25 år har vi gjort os bemærket hos store virksomheder og leveret lækre billeder og reklamefilm. Vi har skudt over 800 restauranter i København, og derfor er vi blandt mange restauranter og caféer den foretrukne erhvervsfotograf på restaurationsscenen. 

Fotostudie i hjertet af København: Perfekt til packshots, portrætter og miljøbilleder!

I København har vi et mindre fotostudie beliggende på Glasvej 3. 1. sal, hvorfra vi hovedsageligt skyder packshots og portrætter. Derudover bruger vi studiet til at opstille miljøer, som supplering til de større fotoprojekter, som vi også har i København. 

Vi har en bred erfaring med reklamefilm- og fotografering indenfor populære temaer såsom: 

Københavns bedste fotolokationer

Hos Inhouse Studios samarbejder vi med mange forskellige virksomheder, som gør det muligt for os at kunne tilbyde attraktive fotolokationer i København. Vi har et netværk af flotte lokations og samarbejder bl.a. med anerkendte designbrands såsom Bylassen, Sofa Company, Dyrup, Rosendahl m.fl.  

Derudover har vi et bredt netværk af stylister og samarbejder med et af Danmarks bedste PR-bureauer. 

Vi bringer studiet til dig! Professionelle foto- og filmoptagelser on location 

Selvom vi har et skønt studie i København, kommer vi helst ud og fotograferer og filmer on location. Er der tale om en større foto- eller filmopgave, sørger vi for at have de rette aftaler i hus med udvalgte studier. 

Specialiserede erhvervsfotografer

Vi leverer altid et resultat, der er spot-on og som lever op til alle ønsker og forventninger. Vores fotografer i København går aldrig på kompromis med kvaliteten og fører altid dine projekter sikkert i hus, så du står med et resultat, du kan være stolt af at præsentere.  

Vi forstår, hvor vigtig en rolle de rigtige billeder og film spiller for virksomheders visuelle identitet, og hos os kan du være sikker på, at vi bringer dine produkter og ydelser, dine medarbejdere eller noget helt tredje til livs. 

 

Priser hos Inhouse Studios – Din fotograf i København

Vi er dedikerede til at være det naturlige valg for private, virksomheder og erhverv i København og omegn. Vi bestræber således altid at skabe en merværdi for vores kunder, som ikke kan gøres op i kroner og øre. 

Pris og kvalitet går hånd i hånd, og sammen skal vi nok finde den rette løsning og pris for dig og din virksomhed, når vi kender mere til projektets omfang.   

Vi udarbejder altid et tilbud til jer baseret på jeres ønsker til vores services. Dette tilbud er helt uforpligtende og giver jer mulighed for at overveje, om det passer til jeres behov. 

Skab smukke minder med en lokal privatfotograf i København

Hos Inhouse Studios tilbyder vi professionel privat fotografering, der fanger dine minder og skaber smukke visuelle fortællinger. Vores erfarne fotografer bruger deres kreative øje og tekniske ekspertise til at skabe unikke og personlige billeder, der afspejler din stil og personlighed. Vi er specialiserede i: 

Professionel fotograf i København – kontakt os i dag

Står du og skal bruge en professionel erhvervsfotograf til at tage billeder eller skyde flotte videoer for din virksomhed – så er det os, du skal have fat i!  

Inhouse Studios har en stærk tilstedeværelse i både København og Horsens. Fra vores kontorer i de to byer bruger vi vores ekspertise inden for film og fotografi til at skabe værdi for både virksomheder og privatpersoner på daglig basis. 

For at høre mere om, hvordan vi kan løfte dit fotoprojekt, kan du ringe til os på telefon 31 39 00 71 eller sende en mail til cph@inhousestudios.dk. Kun fantasien sætter grænser, så hold dig endelig ikke tilbage med at lufte dine idéer overfor os.

Kontakt os og hør mere