Professionel fotograf i København

Hos Inhouse Studios er vi et engageret team bestående af 9 ansatte med hver sit speciale indenfor professionel reklamefilm- og fotografering. Gennem 25 år har vi gjort os bemærket hos store virksomheder og leveret lækre billeder og reklamefilm. Vi har skudt over 800 restauranter i København, og derfor er vi blandt mange restauranter og caféer den foretrukne erhvervsfotograf på restaurationsscenen.

I København har vi et mindre fotostudie beliggende på Glasvej 3. 1. sal, hvorfra vi hovedsageligt skyder packshots og portrætter. Derudover bruger vi studiet til at opstille miljøer, som supplering til de større fotoprojekter, som vi også har i København.

Vi har en bred erfaring med reklamefilm- og fotografering indenfor populære temaer såsom:

 

Københavns bedste fotolokationer

Hos Inhouse Studios samarbejder vi med mange forskellige virksomheder, som gør det muligt for os at kunne tilbyde attraktive fotolokationer i København. Vi har et netværk af flotte lokations og samarbejder bl.a. med anerkendte designbrands såsom Bylassen, Sofa Company, Dyrup, Rosendahl m.fl. Derudover har vi et bredt netværk af stylister og samarbejder med et af Danmarks bedste PR-bureauer.

Selvom vi har et skønt studie i København, kommer vi helst ud og fotograferer og filmer on location. Er der tale om en større foto- eller filmopgave, sørger vi for at have de rette aftaler i hus med udvalgte studier.

 

Specialiserede erhvervsfotografer

Vi leverer altid et resultat, der er spot-on og som lever op til alle ønsker og forventninger. Vores fotografer i København går aldrig på kompromis med kvaliteten og fører altid dine projekter sikkert i hus, så du står med et resultat, du kan være stolt af at præsentere. Vi forstår, hvor vigtig en rolle de rigtige billeder og film spiller for virksomheders visuelle identitet, og hos os kan du være sikker på, at vi bringer dine produkter og ydelser, dine medarbejdere eller noget helt tredje til livs.

Din erhvervsfotograf i København – kontakt os i dag

Står du og skal bruge en professionel erhvervsfotograf til at tage billeder eller skyde flotte videoer for din virksomhed – så er det os, du skal have fat i! Pris og kvalitet går hånd i hånd, og sammen skal vi nok finde den rette løsning og pris for dig og din virksomhed, når vi kender mere til projektets omfang.  For at høre mere om, hvordan vi kan løfte dit fotoprojekt, kan du ringe til os på telefon 70 88 20 85 eller sende en mail til cph@inhousestudios.dk. Kun fantasien sætter grænser, så hold dig endelig ikke tilbage med at lufte dine idéer overfor os.