Inhouse Studios – din fotograf i København

Inhouse Studios fanger virksomheders sjæl gennem enestående billeder, der blander kunst og professionalisme i skarpe erhvervsfotografier, der vækker opmærksomhed og skaber succes.

Inhouse Studios leverer levende, engagerende filmproduktioner - fra reklamefilm til e-learning - med fleksibilitet, erfaring og et stærkt netværk, der sikrer den perfekte visuelle løsning til din virksomhed.

Vælg os som dit foretrukne fotograf i København 

Inhouse Studios er et fotostudie med base i både København og Horsens, hvor vi har samlet nogle af Danmarks dygtigste og mest professionelle fotografer indenfor både erhvervs- og privatfotografering. Vores mål er altid at levere billeder i højeste kvalitet. Vi står klar med vores kameraer til at oversætte dine visioner til virkelighed med årevis af erfaring indenfor faget.

Ønsker du fængende og unikke billeder, behøver du blot ringe til os på tlf. 75 62 01 15 eller sende en mail til vores fotostudie i København på cph@inhousestudios.dk. Så kan du høre mere om vores proces og få et uforpligtende tilbud, der skræddersyes efter lige netop dine behov.

Erfarne erhvervsfotografer med base i hovedstaden

Vælg os som professionel erhvervsfotograf til din virksomhed og lad os realisere dine idéer. Vores fotografer ved om nogen, hvor afgørende det er at have billeder, der afspejler din virksomheds visuelle identitet, og derfor er det også deres fornemmeste opgave at levere resultater, der afspejler autencitet. Vores fotografer går aldrig på kompromis med kvaliteten og fører altid dine projekter sikkert i hus, så du får indhold, som du kan være stolt af at præsentere. 

Gennem 25 år har Inhouse Studios gjort sig bemærket hos store virksomheder og leveret lækre billeder og reklamefilm i København – og resten af landet. Vi har for eksempel skudt materiale for over 800 restauranter i hovedstadsområdet, hvorfor vi er den foretrukne erhvervsfotograf for mange restauranter og caféer. Derudover har vi også en bred erfaring indenfor andre industrier såsom:

Københavns bedste fotolokationer

Hos Inhouse Studios samarbejder vi med mange forskellige virksomheder, som gør det muligt for os at kunne tilbyde attraktive fotolokationer i København. Vi har et netværk af flotte lokations og samarbejder bl.a. med anerkendte designbrands såsom Bylassen, Sofa Company, Dyrup, Rosendahl m.fl.  

Derudover har vi et bredt netværk af stylister og samarbejder med et af Danmarks bedste PR-bureauer. 

Vi bringer studiet til dig! Professionelle foto- og filmoptagelser on location 

Selvom vi har et skønt studie i København, kommer vi helst ud og fotograferer og filmer on location. Er der tale om en større foto- eller filmopgave, sørger vi for at have de rette aftaler i hus med udvalgte studier. 

Specialiserede erhvervsfotografer

Vi leverer altid et resultat, der er spot-on og som lever op til alle ønsker og forventninger. Vores fotografer i København går aldrig på kompromis med kvaliteten og fører altid dine projekter sikkert i hus, så du står med et resultat, du kan være stolt af at præsentere.  

Vi forstår, hvor vigtig en rolle de rigtige billeder og film spiller for virksomheders visuelle identitet, og hos os kan du være sikker på, at vi bringer dine produkter og ydelser, dine medarbejdere eller noget helt tredje til livs. 

 

Vores fotostudie i København

I den nordvestlige del af København finder du vores fotostudie på Glasvej 3, hvorfra vores fotografer står klar til at skyde alt fra packshots til portrætter. De har derfor erfaring med opgaver som:

  • Packshots
  • Interiørfotografi
  • Reklamefotografi
  • Arkitekturfotografi
  • Erhvervsportrætter
  • … og mange, mange flere

Vores studie bruges sommetider til at opstille miljøer som supplering til større fotoprojekter, hvis der er behov for det, og derudover kommer vi også gerne og tager billeder on-location. Er der brug for en mere stemningsfyldt lokation, eller skal du bruge noget specifikt til en reklamefilm, har Inhouse Studios en liste over flotte lokationer, hvor vi har tilladelse til at skyde indhold. Ydermere har vi mulighed for at hyre stylister efter behov.

Som det sidste touch arbejder vi også tæt med et af Danmarks bedste PR-bureauer, så vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at nå bredt ud med jeres nye visuelle content.

Leder du efter et produktionsselskab i København?

Har du brug for at formidle dit budskab på en mere levende måde, har vores fotografer også rig mulighed for at hjælpe dig med at producere alt fra profilfilm og reklamefilm til video content til So-Me-deling. Læs alt om vores filmproduktion her.

Forevig smukke minder med en lokal privatfotograf i København

Hos Inhouse Studios tilbyder vi også professionel privatfotografering, hvor vores fotografer med tekniske færdigheder og et kreativt øje kan hjælpe dig med at forevige nogle af de største livsbegivenheder. De vil arbejde tæt sammen med dig og din familie for at tage billeder, der fanger jeres unikke personligheder og kærlighed til hinanden. Vores fotografer har blandt andet erfaring med: 

Professionel fotograf i København – kontakt os i dag

Står du og skal bruge en professionel erhvervsfotograf til at tage billeder eller skyde flotte videoer for din virksomhed – så er det os, du skal have fat i!  

Inhouse Studios har en stærk tilstedeværelse i både København og Horsens. Fra vores kontorer i de to byer bruger vi vores ekspertise inden for film og fotografi til at skabe værdi for både virksomheder og privatpersoner på daglig basis. 

For at høre mere om, hvordan vi kan løfte dit fotoprojekt, kan du ringe til os på telefon 31 39 00 71 eller sende en mail til cph@inhousestudios.dk. Kun fantasien sætter grænser, så hold dig endelig ikke tilbage med at lufte dine idéer overfor os.

Kontakt os og hør mere