Profilfilm

Skil jer ud fra mængden med en profilfilm

Skub din virksomhed ud over den virtuelle scenekant og nå ud til nye kunder på tværs af tidszoner på alle døgnets timer! Med en profilfilm repræsenteres jeres virksomhed på en levende måde, hvor vi hjælper jer med at fremhæve alle de positive aspekter af firmaet. På denne måde inviterer I kunderne ind i varmen i jeres virksomhed, skaber tillid og tryghed på en måde som en introducerende profiltekst ikke vil kunne erstatte.

En profilfilm er helt enkelt en kortere film, som præsenterer din virksomhed på en koncis måde, således kunden får skabt et overblik over hvilke ydelser, der tilbydes, hvem der udbyder og hvilke faciliteter, der kan benyttes til formålet.

Hvorfor du bør have profilfilm

En profilfilm rækker ud, tager kunden i hånden og hiver dem ind i kernen af din virksomhed. Med sådanne en reklamefilm fortælles der en kortere historie om dit firma, hvilket kunden ofte husker bedre end et flot forsidebillede og en god, dertilhørende brødtekst. Det er en nem måde at videregive information til kunden, og det eneste, kunden skal gøre, er at læne sig tilbage og ellers nyde showet.

 

En profilfilm rammer desuden en stor målgruppe, hvorfor de både kan bruges til at få fat i nye samarbejdspartnere, medarbejdere og ikke mindst nye kunder. Alt sammen gøres igennem en flot produceret profilfilm, som vi selvfølgelig kan være behjælpelige med.

Få din æstetiske vision ført ud i livet

Igennem tæt dialog med dig hjælper vi med at gøre din vision til virkelighed og bringe dit budskab videre. Vi giver dig grobund for den perfekte profilfilm med store studier i både København og Horsens, massevis af professionelt udstyr og ikke mindst yderst kompetente og erfarne erhvervsfotografer med mange års erfaring. Vores lokationer gør desuden, at vi er behjælpelige landet over, da vi også kører ud til kunder, og fuldfører opgaver her.

Vi sørger selvfølgelig også for, at du er med hele processen igennem, såfremt du altså ønsker dette. Det er nemlig vigtigt, at profilfilmen repræsenterer din virksomhed, som du ønsker den skal fremstå!