Frandsen Retail A/S

Fotografi

Vi er stolte over at vores samarbejde med Frandsen Retail spænder over en lang årrække. Det høje kvalitetsniveau stiller en lang række krav til os som samarbejdspartner, herunder at optagelserne skal kunne benyttes on- såvel som offline, optagelserne skal have de rette formater, beskæringer samt opløsninger og når vi sammen er på opgave, skal vi også gerne nå at lave så meget forskelligt som muligt.

European House of Beds

Fotografi og Film

European House Of Beds har en bred palette af ikke alene produkter, men også priskategorier samt kundesegmenter. Det stiller krav til det skarpe øje og fotografen skal både formå at præsentere dyre såvel som mere budgetvenlige produkter, og stadig have for øje, at det er dansk produceret kvalitetssenge i en billedestil, som er ensartet.

Wolt

Fotografi og Film

Wolt er Danmarks nye take away darling. For at kommunikere den høje standard for god mad, er det vigtigt med gode billeder. Inhouse har været med næsten fra starten og skyder nu fast for Wolt i København og Aarhus mfl.

Bodum

Fotografi og Film

Udfordringen var at skabe smukt visuelt content der stadig forklarer om brugen af produkterne. Et problem vi har løst med små elegante film, der både inspirere og forklarer.

Nuura

Fotografi og Film

Nuuras mål er at skabe unik og æstetisk belysning, som afspejler den overdådighed og glæde, der findes i den nordiske natur.

Woodbird og Grunt

Fotografi og Film

Med sine 2 brands “Woodbird og Grunt” får NoBrakes skudt kampagner og lookbook flere gange om året.

Georg Jensen Damask

Fotografi og Film

I samarbejde med Høeg + Møller har vi siden 2016 hjulpet Georg Jensen Damask med billeder til B2B kataloger, pressebilleder og SoMe film.

Studio Amanda Lilholt

Fotografi

"Studio Amanda Lilholt" was founded by danish furniture designer Amanda Lilhold in 2015

Luxaflex

Fotografi og Film

Deres produkt katalog er stort med mange forskellige slags gardiner i lige så mange varianter. Derfor var det også vigtigt for pressebillederne at vise alsidighed og muligheder – samt at have fokus på de geniale teknologiske løsninger Luxaflex bruger i deres produkter.

GEJST

Fotografi og Film

Med et behov for presse- og katalogbilleder kontaktede GEJST Inhouse Studios for at få lavet materiale der kunne slå dem helt fast på interiørmarkedet. I godt samarbejde fik vi produceret billeder i let, nordisk stil, som hele kundegruppen kan identificere sig med.

by Lassen

Fotografi og film

Siden 2019 har Inhouse Studios hjulpet med at producere kampagne billeder og SoMe film. Et samarbejde vi sætter stor pris på. Her får vi nemlig lov til at lave det vi brænder for - content i aller højeste kvalitet.

Woud

Fotografi & Film

WOUD blev etableret i 2014 og InHouse Fotografi har været med lige fra starten og bistået dem, som deres professionelle rådgiver i udarbejdelsen af den visuelle dna indenfor vores kompetenceområde.

Makita

Fotografi og Film

Makita, der er en japansk-ejet organisation havde et stort behov for at skabe et mere nordisk udtryk i deres billedestil og tog fat i os med en stor tiltro til, at vi kunne mestre opgaven til ug.

R82

Fotografi og film

R82 bidrager til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter hjælpemidler af høj kvalitet designet til børn og teenagere med særlige behov.

Lindab

Lindab er blandt de helt store spiller på både det danske, men bestemt også det internationale marked inden for deres felt. Det betyder ligeledes deres billede materialle skal have meget internationalt, budskaberne i div billeder skal kunne læses ekstremt hurtigt. Ligeledes er det vigtig at udtrykket forbliver ensartet igennem alle fotos, og gerne så internationalt som muligt. Kravene til de rigtige billede motiver, vinkler og kvaliteten, er derfor meget høj. For InHouse Studios er det bl.a en af de mange ting der gør dem til en utrolig spændende kunde at arbejde sammen med.