Rackbuddy ønskede at tage deres billedmateriale til det næste niveau

Rackbuddy ønskede at tage deres billedmateriale til det næste niveau. Deres produkter skulle vises i en sammenhæng der var mere eksklusiv end før. Stadig hjemligt og med fokus på deres smarte løsninger. Skudt på 2 forskellige locations lykkedes det at omfavne et bredt spektrum af mulige kunder. Første location med høje paneler og flot stuk emmer af luksuriøsitet. Det stilrene køkken udstråler funktionalitet med ekstra øje for detaljerne.

På locations er det ikke altid muligt at bore i væggene, da det er et must for produkterne udnyttede vi vores erfaring med lignende slags shoots og vidste præcis hvordan vi løste problemet. Med en blanding af dobbelt eksponering og godt photoshop arbejde, blev Rackbuddys garderobe systemer og hylder holdt på plads af stativer og kasser hvor efter disse blev fjernet fra billedet, så det ligner de er skruet fast i væggene og loftet – helt uden huller og dermed udgifter til reparation af disse til de lejede locations.

Ingen huller, ingen skade!
Som eksempel er hylden under spejlet ikke skruet ind i væggen. Flere eksponeringer og efterfølgende digitalt billedearbejde gør det muligt at "snyde" hylden på plads uden skruer.

Udtalelse

“Vi har arbejdet sammen med inhouse CPH over flere gange. De har en yderst professionel tilgang til opgaverne, de er effektive og de kommer til tiden. Det er værdier vi sætter stor pris på.”

- Lasse Nielsen, Ejer.